Ponykampen 2024

Deze zomer zitten wij weer in Gellik, Lanaken, mijn favoriete rij gebied! De bossen zijn er prachtig en er liggen mooie lange ruiter routes. We verblijven op het oude voetbalveld gelegen naast de Krieckaert. Het voetbalveld wordt omgetoverd tot een paardenwei. Naast de paarden komen de slaaptenten te staan. We hebben een mooie grote slaaptent waar alle kinderen gezellig samen in passen. Maar het meebrengen van eigen tentjes is ook prima. Er is een grote kantine om in te koken en te eten. In de avond kunnen we gezellig en warm binnen zitten. Jos kookt uiteraard weer lekkere en verse maaltijden ( vega en anders met vlees van biologische afkomst). Het worden weer lange fijne dagen, vol paarden plezier. Lijkt het je leuk om met ons mee te gaan? Inschrijven is vanaf nu mogelijk per mail. : info@ponyclubmaastricht.nl De inschrijving is geldig na een bevestigingsmail van Frederike. Het voorschot wordt niet gerestitueerd.
DatumAankomsttijdPrijs
Kamp 1''Oud'' leden( 18 -30 jaar)8 juli t/m 10 juli10:00 uur€ 350,00
Kamp 2Spelletjes dag ( 7 t/m 13 jaar)11 juli10:00 uur tot 17:00 uur€ 50,00
Kamp 3?12 juli10:00 uur
Kamp 4Volwassenenweekend13 juli t/m 14 juli10:00 uur€ 275,00
Kamp 5(tussen) gevorderde ruiters ( 10+)15 juli t/m 17 juli10:00 uur€ 350,00
Kamp 6gevorderde ruiters (12+) 18 juli t/m 20 juli10:00 uur€ 350,00
Dagtocht Maastricht- ZutendaalPonyclub leden ( tussen de 10 en 60 jaar)6 juli 10:00 - 17:00 € 100,00
Voorschot kamp 1: € 150,00
Voorschot kamp 2:€ -
Voorschot kamp 3:
Voorschot kamp 4:€ 75,00
Voorschot kamp 5:€ 150,00
Voorschot kamp 6€ 150,00

Kamp informatie

Voor het eerst organiseren wij speciaal voor ''oud' leden ( 18+) een drie daagse in Zutendaal. Ouderwets heerlijk lange tochten maken, drie dagen tussen de paarden zijn en s avonds gezelligheid.

Op kamp rijden we vaak in twee groepen zodat we passende groepen kunnen maken, aansluitend op ieders niveau of leeftijd. Naast de mooie ritten zijn er onder andere lessen in grondwerk met de paarden, spelen we leuke kamp spellen en hopen we op voldoende water in ''onze plas'' zodat we met de paarden het water in kunnen gaan. Tijdens de laatste dag van kamp 5 worden de paarden terug naar Maastricht gereden.

Kamp 2: Spelletjesdag

Ook dit jaar organiseren we weer een kampdag voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar oud. Deze dag is voor zowel een beginnende ruiter als een gevorderde ruiter leuk. Zodra we gaan rijden worden de groepjes per niveau ingedeeld waardoor iedereen een lekker ritje kan maken. Naast paardrijden worden er die dag veel spelletjes gespeeld, met en zonder de paarden. We verzamelen om 10:00 uur op de ponykamp locatie in België en we sluiten de dag af om 17:00 uur met pannenkoeken.
Je kunt je opgeven per mail, de factuur voor de spelletjesdag zal in Juli verzonden worden per mail.

kamp 4: Volwassenenweekend

Op zaterdag ochtend komen we bij elkaar. Na de ontvangst met Limburgse vlaai gaan we meteen een mooie tocht maken. Het gaat een dagtocht worden, met voldoende pauzes is het haalbaar voor iedereen. In de avond gaan we gezellig tafelen. Op zondag zullen we naast een bepaalde thema les in de ochtend, weer een mooie lange tocht gaan maken. Op zondag avond sluiten we het weekend af met een lekkere maaltijd.

IJsland

In 2024 organiseren wij weer samen met Skalakot een nieuwe groepsreis naar IJsland. Dit jaar de Hekla tour. Een tocht van 5 rijdagen door een waanzinnige omgeving! Voor meer info over de inhoud van de tocht stuur gerust een mail. Het is een tour voor mensen met rijervaring! Mocht je vroeger veel gereden hebben maar recent niet meer dan kun je het beste even contact opnemen met mij en dan bespreken we de mogelijkheden. Een unieke ervaring! Een sfeerbeeld van deze reis is op onze facebook pagina terug te vinden.

Heentocht

Dit jaar is het mogelijk om de gezellige heen tocht als losse dag te volgen. Het is altijd een sfeervolle dag waarin we met de gehele kudde de overtocht gaan rijden. Jong, oud, alle paarden gaan mee. Dit jaar zullen er ook weer veulens gaan mee wandelen, zowel de piepjonge als onze ''4 jarige 'veulens''. Het is een lange maar gezellige rit. Onderweg zal er voor lunch gezorgd worden en in Zutendaal eten we nog samen een kopje soep.

Contact