Ponykampen 2019

Je kunt je vanaf nu per mail inschrijven voor het ponykamp in de zomervakantie. We gaan dit jaar naar een nieuwe locatie in België. We mogen het terrein van Stoeterij de Immenhof gebruiken in Oudsbergen/ Gruitrode. We slapen in een tentenkamp naast de paarden. We hebben een grote schuur tot onze beschikking waarin we kunnen eten en savonds gezellig bij elkaar kunnen zitten. Op het terrein kunnen we gebruik maken van een grote rijbak voor de lessen tijdens de kampen. De boerderij ligt op een fantastische locatie midden in de natuur. Nieuwe routes, mooie zandpaden zorgen voor kriebels bij zowel de mensen als de paarden! Naast lange ritten zullen we verdiepingslessen geven in de rijbak. Jos zorgt weer voor verse en gezonde maaltijden. Back to basic tussen de paarden in de natuur, de gezelligheid en een kampvuur 's avonds maken het kampgevoel helemaal af. Mocht je interesse hebben, wacht niet te lang, je kunt je opgeven per mail.

DatumAankomsttijdPrijs
Kamp 1Gevorderden ( 15 +)08 juli t/m 11 juli10:00 uur€ 375,00
Kamp 218+ / Volwassenen12 juli t/m 13 juli10:00 uur€ 225,00
Kamp 3Spelletjes dag voor kinderen van 7 tot 13 jaar14 Juli10:00 uur tot 17:00 uur€ 50,00
Kamp 4(jong/ tussen) Gevorderden15 juli t/m 18 juli10:00 uur€ 375,00
Dagtocht 35 kmGevorderden & volwassenen19 juli09:00 uur€ 125,00
IJslandgevorderden & volwassenen 13 aug. t/m 19 aug.Pickup in Reykjavík, BSÍ bus station at 17:00 pm€ 1.685,00
Voorschot kamp 1: € 175,00
Voorschot kamp 2:€ 75,00
Voorschot kamp 3:€ -
Voorschot kamp 4:€ 175,00
Voorschot dagtocht:€ 50,00
Voorschot ijsland ( het betalen in termijnen is mogelijk)€ 400,00

Meer informatie:

Volwassenenweekend

Op vrijdag ochtend komen we bij elkaar. Na de ontvangst met Limburgse vlaai gaan we meteen een mooie tocht maken. In de avond gaan we gezellig tafelen met zijn alle. Op zaterdag ochtend beginnen we de dag met een privéles in de rijbak waar iedereen les krijgt op zijn eigen niveau en binnen een thema naar wens.
Na de lunch maken we weer een nieuwe tocht met zijn alle. Op zaterdag avond sluiten we het weekend af met een lekkere maaltijd.

Spelletjesdag

Ook dit jaar organiseren we weer een kampdag voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar oud. Deze dag is voor zowel een beginnende ruiter als een gevorderde ruiter leuk. Zodra we gaan rijden worden de groepjes per niveau ingedeeld waardoor iedereen een lekker ritje kan maken. Naast paardrijden worden er die dag veel spelletjes gespeeld, met en zonder de paarden. We verzamelen om 10:00 uur op de ponykamp locatie in België en we sluiten de dag af om 17:00 uur met pannenkoeken. Mocht het vervoer een probleem zijn, laat gerust wat weten dan zorgen wij voor een oplossing.
Je kunt je opgeven per mail, de factuur voor de spelletjesdag zal in Juli verzonden worden per mail.

Dagtocht

Vrijdag 19 juli gaan we een tocht maken Icelandic style! 35 kilometer in 1 dag. We rijden de paarden vanuit de ponykamp locatie terug naar huis. We vertrekken in de ochtend en zullen in de avond pas aankomen. De tocht is inclusief lunch/ diner/pauzes/spierpijn/plezier. Zowel de gevorderde jeugdruiter als een volwassenen is welkom om mee te komen. Gedurende de dag zullen we af en toe pauzes houden voor zowel de paarden als de ruiters. Het zal bikkelen worden voor iedereen, maar de paarden herkennen op het laatst waar ze naar toe gaan en zullen dapper doorgaan om vervolgens te mogen genieten van een welverdiende vakantie. Voor de ruiters is het een unieke ervaring om zo lang onderweg te zijn!
Mensen die ingeschreven staan voor een ponykamp krijgen korting op deze dagtocht.

IJsland

In 2019 organiseren wij weer een groepsreis naar IJsland. Dit jaar de Hekla Wilderness tour. Meer informatie over de inhoud is te lezen op de website van Skalakot:
https://skalakot.is/multi-day-riding-tours/hekla-wilderness/
Heb je rij ervaring en vindt je het leuk om met ons mee te gaan, neem gerust contact op of geef je op via info@ponyclubmaastricht.nl
Voor alle deelnemers die met ons de Hekla tour willen rijden krijgen €100,00 korting per persoon. Ook is het mogelijk om het bedrag in termijnen te betalen.