Het is mogelijk om je paard bij ons in training te zetten. Wil je hulp met het inrijden van je paard of wil je veilig buiten kunnen rijden? Heeft je paard meer begeleiding nodig in het vinden van de juiste balans in zijn lichaam en wil je dat ik aandacht geef aan hem soepeler en sterker te maken? Neem gerust contact op over jouw wensen en mijn mogelijkheden!

In mijn trainingen staat het paard altijd centraal. Is er een veilige basis en wat geeft het paard op dit moment aan? Dit zijn voor mij altijd de vertrekpunten.

Door het paard zorgvuldig in te voelen kan ik het paard verder begeleiden in zijn/of haar mogelijkheden.

Mijn eigen passie ligt bij het IJslandse paard. Door de jaren heen heb ik mijn eigen visie ontwikkeld en laat ik mij tot op heden inspireren door zelf cursussen te volgen. Een grote leermeester voor mij is Jossy Reynvoet. Zijn horsemanship heeft een brede basis bij mij gelegd. Ook de lessen in rechtrichten hebben mij veel inzichten gegeven. Een andere grote inspiratiebron voor mij is Djesse Stubbe, van School of Essence. Zij heeft mij inzicht gegeven in de diepgang van paarden en hoe je nog meer vanuit je kern met paarden kunt werken.

Hoe meer je leert, hoe meer je erachter komt wat je allemaal nog niet weet. Mijn passie en nieuwsgierigheid brengen me steeds verder in mijn eigen ontwikkeling. Door mij zelf te blijven inspireren en ontwikkelen, ben ik weer beter in staat om jou verder te helpen.

Tarieven trainen van paarden

prijs incl.21% btw
Maandopleiding€ 600,00
Weekopleiding (5 dagen)€ 200,00
1 trainingssessie€ 45,00
Contact