Verdiepings-traject

Ponyclub Maastricht biedt verdiepings-trajecten aan. Binnen 1 maand krijg je 3 privélessen met 1 paard. Daarnaast rijdt je deze maand in je vaste groepsles op hetzelfde paard waardoor je in een relatief korte periode met het paard echt iets waardevols kunt opbouwen.

In overleg kiezen we het juiste paard passend bij jouw leerwensen. Voor zowel volwassenen als jeugdruiters kan een verdiepings-traject een belangrijke aanvulling zijn. Het thema van het traject is ruiter afhankelijk. Misschien wil je een paard beter leren kennen, of wil je meer verdieping krijgen in het correct rijden van de gangen op basis van energie uitwisseling of je wilt aandacht besteden aan een innerlijk stuk van jezelf in combinatie met de spiegel die een paard kan zijn.

In drie privélessen en 3 groepsritten is er voldoende tijd om groei te verwezenlijken. In de groepslessen komt er extra verdieping door te kunnen refereren naar het proces van de privélessen.

Er is tijdens een verdiepings-traject ook tijd en ruimte voor het paard; wat heeft het paard nu nodig? Wat is de beste insteek? Hoe kan ik als ruiter het paard hierbij begeleiden? Een verdieping in de relatie met je paard.

Verdiepings-traject leden
3 privé lessen45 minuten €60,00 per les
3 begeleide groepslessensupplement van €5,00 per les
Totaal traject€195,00 exclusief btw ( jeugdruiters 9% btw volwassenen 21% btw)
Verdiepings-traject niet leden
3 privé lessen45 minuten €75,00 per les
totaal traject €225,00 exclusief btw ( jeugdruiters 9% volwassenen 21%)

Contact