Ouder kind contact

Een ouder kind  contact moment is een fijne en ontspannen tijd met de paarden. Ik creëer de ruimte om op ongedwongen manier samen met je kind te zijn. Je ziet kwaliteiten in je kind die in een andere omgeving niet altijd naar voren komen. De volledige en positieve aandacht die je kind krijgt geeft hem of haar de erkenning die bijdraagt aan jullie relatie. Het is ook mogelijk om een ouder kind contact moment te ervaren met meerdere kinderen uit je gezin. We bespreken samen je wens en kiezen dan de beste optie.

Ook zorginstellingen kunnen een ouder kind contact moment bij ons inplannen. Het buiten zijn, de ongedwongen sfeer en de paarden kunnen bijdragen aan nieuwe inzichten. Terwijl ik samen met het kind bij de paarden ben kunt u als hulpverlener de voortgang van het kind observeren. Ook is het mogelijk om samen met het kind onder mijn begeleiding het contact met een paard aan te gaan. Het kan een zeer waardevolle en verhelderende aanvulling zijn op de normale werkwijze binnen uw zorginstelling.

Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Tijdens het contact moment staat het kind centraal. Waar ligt de interesse? Bij het zorgen voor de paarden of juist bij het laten zien hoe dapper je bent dat je al op het paard durft. De lieve paarden zorgen voor een veilige plek om met plezier jezelf te mogen zijn. 

Een ouder-kind contact moment kan vanaf de leeftijd van 4 jaar.

Tarief

1 uur ouder-kind contact moment    €75,00

Contact